Project

Door Divide (e-commerce bedrijf) ben ik ingeschakeld om voor een klant een webshop te ontwerpen. Deze webshop is opgezet als een multishop platform voor Divide. Dat betekent dat er efficiënt duplicaten van kunnen worden gemaakt. Wil de klant een variant hebben op “Online-horren.nl”, dan moet dat mogelijk zijn. Het idee hierachter is om snel te kunnen schakelen op goedlopende productgroepen. Hiervoor zou dan een nieuwe (niche) shop opgezet kunnen worden.

Hier zat voor mij dan ook de moeilijkheidsgraad in. De webshop is niet specifiek gericht op 1 product of 1 doelgroep, waardoor je geen bepaalde stijl kunt aanhouden in je designs. Daarbij moet je elke webshop kunnen onderscheiden van de ander, wanneer er meerdere webshops aangemaakt worden. Dit houd in dat ik rekening moest houden met het plaatsen van items en kleurgebruik.

Mijn design heb ik dan ook gekozen voor een rustige opzet. Het is clean, met weinig poespas. Dit geldt als basis voor elke webshop. Vervolgens kunnen er verschillende details in kleur & lettertype aangebracht worden, om een ander gevoel te creëeren.

Naast de designs voor de pagina’s, heb ik ook de stappen in het winkelmandje ontworpen. Zo trekken we de gehele stijl door voor een complete webshop.

Klant

Divide
Online Parketshop

Wat er gerealiseerd is

Website

Bezoek website

Een van de multishops:
www.dierengemak.nl

KLAAR VOOR EEN NIEUWE STAP MET JOUW BEDRIJF?

BEKIJK HIER HOE IK
JOU KAN HELPEN