Larissa

Wie is dat?

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Ik ben Larissa, 26 jaar. Ik woon in een knus huisje samen met mijn vriend Pim en onze twee eigenwijze katten Ollie & Ola. En! Ik ben een enthousiaste graphic designer met een grote passie voor het vak.

Passie

Met deze passie werk ik vanaf 2013 al voor mijzelf, waarin ik voor verschillende klanten werk zoals: het Erasmus MC, de KNBSB, Stichting RijnmondNet en Deco Brand & Retailmanagement. Daarbij werk ik regelmatig met andere bedrijven samen om zo grote projecten te kunnen draaien. Ik ontwerp websites, huisstijlen en drukwerk. Maar ik lever ook social media uitingen op. Per klant wordt dit naar wens ingevuld, altijd in de stijl van zijn of haar huisstijl.

Benieuwd

Meer van mij weten?

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Rotterdam en heb ik mijn diploma behaald in de studie Communicatie & Multimedia Design. Tijdens deze opleiding startte ik met mijn eigen bedrijf en heb dit volledig opgepakt na het behalen van mijn papiertje.

Ondernemers laten groeien

Inmiddels doe ik niets liever dan ondernemers helpen met hun toekomstvisie. Zelf als ondernemer weet ik als geen ander hoe frustrerend het is om het gevoel te hebben niet door te kunnen pakken met je bedrijf. Hoe mooi is het dan, dat ik voor andere ondernemers dat duwtje in de rug kan zijn, dat ze nodig hebben om hun toekomstvisie met hun bedrijf te behalen.

Op zoek naar een designer?

Ben jij op zoek naar een vormgever die professionele huisstijlen, websites en drukwerk oplevert? Wil je graag jouw ideeën veranderen in werkelijkheid? Of ben je op zoek naar een freelance designer die jouw bedrijf komt ondersteunen? Ik doe niets liever dan samen met jou, jouw prachtige ideeën te laten uitkomen. Als grafisch vormgever heb ik alles in huis!

NEEM CONTACT MET MIJ OPNEEM CONTACT MET MIJ OP