Merijn Brous-Pieterse

Eigenaar Merijn-Design Interieurontwerp

"Ik zocht een ontwerper waarmee ik kon sparren."

Al jaren werk ik met plezier voor mijzelf, maar kwam nu op een punt dat ik mijzelf professioneler in de markt wilde zetten. Hiervoor moesten mijn logo, huisstijl en website aangepakt worden. Ik zocht hier een ontwerper voor waarmee ik kon sparren. Ik kwam uit bij Larissa, nadat ik een visitekaartje had gezien dat ze had ontworpen.

Voor ons eerste gesprek had ik de twijfel of er een klik zou zijn. Met andere woorden, of ze mijn verhaal goed kon vertalen naar een beeld. Niks bleek minder waar!

Ik heb in alle vertrouwen mijn opdracht aan Larissa overgedragen. En ik gebruik mijn logo, huisstijl en website nog elke dag met veel plezier. Ik krijg er veel positieve reacties op. Het past goed bij mijn bedrijf.

Larissa is snel, zorgvuldig, luistert goed en neemt ook initiatief door andere ideeën aan te dragen. Ze is goed in haar werk en blijft altijd professioneel zonder dat het afstandelijk wordt. Dat vind ik erg knap. Ik raad LK-Design aan iedere ondernemer aan die zijn bedrijf goed in beeld wilt hebben.

Voor het opzetten van mijn eigen bedrijf had ik een logo en huisstijl nodig.
LK-Design ontwierp meteen een zeer sprekend logo en een goed uitgewerkte huisstijl.
Hierdoor wordt mijn bedrijf steeds vaker herkend!

Larissa is een ondernemer die je te woord staat bij vragen en bereid is met je samen te werken om zo gezamenlijk het doel te bereiken. Ik raad haar echt aan! Stop met twijfelen, pak de telefoon op en bel haar.

"Een ondernemer die jou helpt!"

Raymond Lorwa

Eigenaar R. Lorwa Hoveniersbedrijf

Sander Daniels

Trainer Social Fit

"We hadden een oud logo dat niet meer aansloot bij de doelgroep. Dat is nu wel anders!"

Ik twijfelde geen moment om LK-Design te vragen om voor ons het nieuwe logo te ontwerpen. Social Fit had hiervoor een oud logo dat niet meer representatief was en niet meer aansloot bij de doelgroep. Dat is nu wel anders!

Al eerder had ik werk gezien van Larissa en vind dit top! Zoals verwacht was onze ervaring met Larissa dan ook goed! Het was fijn dat ze flexibel was. De eerste set logo’s was niet in de richting die we zochten. Ze pakte door en de tweede set was precies goed! Hierdoor kregen we een logo dat aansloot bij onze kernwaarden en die we op meerdere vlakken kunnen gebruiken.

Ik kan Larissa aan iedereen aanraden die snel en goede designs wilt. Of het nu gaat om een complete huisstijl of enkel een logo!

Mijn ervaring met de ontwerpen van Larissa waren boven verwachting. Het was erg fijn om je eigen ideeën professioneel om te laten toveren tot een mooi product.

Normaal gesproken gebruiken wij vaste lay-outs, maar ik wilde mijn marketingcommunicatie beter overbrengen. Nu heb ik een logo op maat en bijbehorende reclame uitingen ontvangen waar ik erg blij mee ben.
Ik raad LK-Design dan ook aan iedereen aan die nieuwe, frisse ontwerpen wil in de reclame/presentatiehoek.

"Normaal gesproken gebruiken wij vaste lay-outs, maar ik wilde mijn marketingcommunicatie beter overbrengen. "

Cor Kagchelland

Eigenaar Autobedrijf Pape

Dini Klaassen

Projectleider Zorg & ICT,
Stichting RijnmonNet

Mijn ervaring met Larissa is heel erg goed. Vanuit een goede referentie heb ik haar ingeschakeld voor Stichting RijnmondNet. Wat wij zochten was een designer die onze oude communicatiemiddelen kon oppakken en in een nieuw jasje kon steken. Hierin luisterde Larissa goed naar onze wensen en maakte een mooie vertaalslag waar we erg blij mee zijn! Professioneel zijn we er enorm op vooruit gegaan.

Ik beveel Larissa dan ook aan iedereen aan. Ik ben erg blij met onze samenwerking en denk direct aan haar (binnen of buiten ons bedrijf) als er een vraag is waar zij een antwoord op zou kunnen zijn.

"Wij zochten een designer die onze oude communicatiemiddelen kon oppakken en in een nieuw jasje kon steken."

Larissa komt altijd met meerdere ontwerpen, om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Zodra je een keuze hebt gemaakt, werkt ze het uit tot een mooi geheel van verschillende middelen. Zo heb je een goed beeld van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. Dit is erg fijn!

Ik vind dat LK-Design altijd tof werk levert, of het nu voor particulieren is of voor bedrijven. Die veelzijdigheid is fijn en maakt Larissa een fijne ontwerper om mee te werken. Ik kom bij haar voor een ontwerp van een logo, maar ook voor een geboortekaartje!

"Larissa komt altijd met meerdere ontwerpen,
om te laten zien wat de mogelijkheden zijn"

Majorie Ernst

Eigenaar Sibbs en Birds&Bots
Let’s go!

Zie jij een samenwerking
al helemaal zitten?

Ik help je graag verder met ontwerpen op maat voor jouw bedrijf!