Website

Wat is een website? Ondertussen kan iedereen deze vraag wel beantwoorden. Maar! Het is meer dan enkel pagina’s die online staan. Het is een interface. Een ruimte waar personen en bedrijven elkaar ontmoeten, met elkaar communiceren en elkaar beïnvloeden. Deze interactie creëert een beleving voor de bezoeker op jouw website. Het is dan ook jouw (en mijn) doel om ervoor te zorgen dat deze beleving zo positief mogelijk verloopt!

Doel website

Voordat wij gezamenlijk jouw verleidelijke website opzetten, moet je goed voor ogen hebben wat jouw doel is met de website. Wil je een product verkopen? Of alleen maar informatie verschaffen? Dan zit er een duidelijk verschil tussen welke content we uiteindelijk waar gaan plaatsen. Samen bedenken we goed hoe jouw doelgroep jouw website moet gaan gebruiken.

Hoe help ik je?

Om een verleidelijke website te ontwerpen dat past bij jouw bedrijf, ga ik altijd eerst een 1-op-1 gesprek met je aan. Zo hoor ik van jou je wensen en ideeën en zullen we samen sparren. Vervolgens breng ik een offerte op maat voor jou uit en bij akkoord ga ik voor je aan de slag.

Het proces:

Na ons gesprek ga ik voor je aan de slag met het ontwerpen van een sprekende homepage. Dit koppel ik aan jou terug. We lopen dit samen door en passen het waar nodig aan. Bij akkoord ga ik verder met het ontwerpen van alle vervolgpagina’s. Ook deze koppel ik aan je terug voor feedback. Zo komen we samen uiteindelijk uit op een verleidelijk, mooie website. Nadat de ontwerpen klaar zijn, worden deze geprogrammeerd, getest en live gezet. Hierna krijg je een kleine cursus waarin ik jou wegwijs maak in de achterkant van de website. Zodat je ook zonder LK-Design content op je website kunt aanpassen.

Wat je kunt verwachten

Wat ik oplever is het volgende:

  • Designs homepage en vervolgpagina’s
  • Website wordt geprogrammeerd, getest en live gezet
  • Cursus back-end website