Huisstijl

Jouw complete huisstijl (logo, beeldmerk en verdere huisstijluitingen) is hét “gezicht” van jouw bedrijf. Kleuren, lettertypes en afbeeldingen zorgen samen voor een unieke identiteit. Zij geven essentiële informatie door over jouw bedrijf waar klanten zich mee kunnen identificeren.

Jouw bedrijfsverhaal

Vertel dan ook jouw bedrijfsverhaal met het logo. Zorg ervoor dat je geen letterlijke vertaling creëert, maar dat het aansluit bij het verhaal achter het merk en het bedrijf. Dat is namelijk waar de klant interesse in heeft. En waar jij als bedrijf klanten mee kunt werven.

Hoe help ik je?

Om een huisstijl te ontwerpen dat jouw bedrijfsverhaal uitstraalt ga ik altijd eerst een 1-op-1 gesprek aan. Zo hoor ik van jou je wensen en ideeën en zullen we samen sparren. Vervolgens breng ik een offerte op maat voor jou uit en bij akkoord ga ik voor je aan de slag.

Het proces:

In mijn hoofd gaan dan de radertjes draaien en laat ik jouw mooie plannen uitkomen. Ik ga schetsen en maak drie conceptversies. Dit koppel ik aan jou terug. Samen kiezen we één conceptversie waar we mee verder gaan en dit werk ik vervolgens uit. Ik presenteer dit aan je, waarna we het nog kunnen bijschaven. Zo komen we samen tot een uniek eindresultaat dat past bij jou, je bedrijf en nog belangrijker: je klant.

Wat je kunt verwachten

Wat ik oplever is het volgende:

  • Een logo in een jpg, png, eps, pdf-bestand zowel in CMYK, RGB en in een diapositieve versie.
  • Visitekaartje (excl. drukkosten)
  • Briefpapier en vervolgvel (excl. drukkosten)
  • Envelop (excl. drukkosten)
  • E-mail handtekening

Naast het digitaal aanleveren van deze bestanden kan ik ook het drukwerk direct regelen. Zo bespreken we samen papiersoorten en formaten. En heb je in een kort tijdsbestek een volledige huisstijl staan!