Drukwerk

Vroeg of laat krijg je er als ondernemer mee te maken: drukwerk bestellen. Dit wil je zorgvuldig doen, want goed drukwerk zet jouw zaak op de kaart. Of je nou een winkel hebt in de hoofdstraat, een webshop voor fijnproevers of de promotie regelt voor een groot bedrijf. Het moet de juiste uitstraling hebben voor jouw bedrijf.

Hoe help ik je?

Bij drukwerk komt er veel op je af. Allereerst heb je het design. Hoe spreek je jouw doelgroep nou het beste aan? Vervolgens kijk je naar kleuren, papiersoorten en formaten. Wat voor druktechniek wil jij gebruiken om jouw drukwerk lekker op te laten vallen? Allemaal vraagstukken waar ik rekening mee hou als ik voor jou drukwerk ontwerp en verzorg.

Input klant

Hiervoor heb ik ook input van jou nodig! Zo hoor ik van jou graag je wensen en ideeën en zullen we samen sparren. Als je het leuk vind laat ik je kennismaken met verschillende papiersoorten en druktechnieken zodat we echt passend drukwerk voor je realiseren. Vervolgens breng ik een offerte op maat voor jou uit en bij akkoord ga ik voor je aan de slag.

Het proces:

Ik ontwerp het drukwerk voor je. Dit koppel ik aan je terug waarna ik na feedback het drukbestand kan opmaken. Je kunt vervolgens zelf het drukbestand bij een drukkerij aanleveren. Zelf werk ik veel samen met Drukkerij Reproprint, wat mij ook in staat stelt om voor jou daadwerkelijk het drukken van het drukwerk te regelen. 

Wat je kunt verwachten

Wat ik oplever is het volgende:

  • Digitaal drukbestand drukwerk

Naast het digitaal aanleveren van deze bestanden kan ik ook het drukwerk direct regelen. Zo bespreken we samen papiersoorten en formaten. En heb je in een kort tijdsbestek het drukwerk thuis gestuurd!