Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en jezelf professioneler in de markt zetten? Kies voor een passende huisstijl, doelgericht drukwerk of een responsive website van LK-Design. Bekijk hier al mijn diensten.

Diensten

Huisstijl

Op zoek naar een identiteit die het verhaal achter jouw bedrijf uitstraalt? Wat perfect aansluit bij jouw diensten en doelgroep? Zoek dan niet verder! Van begin tot eind kan ik een logo, beeldmerk of een complete huisstijl voor jou ontwerpen.

Drukwerk

Van magazines tot posters, van autobestickering tot een envelop. LK-Design pakt het graag voor je op. Houd jij niet van gedoe? En wil je naast professionele designs dat direct jouw drukwerk wordt gedrukt? Ik kan dit voor je verzorgen.

Website

Ben je op zoek naar een professioneel ontworpen website? Deze wordt na goedkeuring door jou direct geprogrammeerd en staat livé binnen 3 maanden. Wil je op een later moment zelf nog een afbeelding of tekst aanpassen? Dan is dat geen probleem en kun je dit gemakkelijk zelf.

Ondersteuning

Kom je als designbureau handen tekort en zoek je een designer die je kan ondersteunen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Als ervaren vormgever word ik dikwijls door bedrijven ingehuurd, om zo hun werk te verlichten. Allen hebben een andere stijl en aanpak. Hier pas ik mij volledig naar aan, waardoor ik flexibel inzetbaar ben.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Hoe help ik je?

We maken een afspraak bij mij in de studio of op locatie voor een 1-op-1 gesprek. Zo hoor ik van jou je wensen en ideeën en zullen we samen sparren. In mijn hoofd gaan dan de radertjes draaien en laat ik jouw mooie plannen uitkomen. Ik ga schetsen en maak conceptversies. Dit koppel ik terug aan jou. Samen kiezen we een concept waar we mee verder gaan en dit werk ik vervolgens uit. Ik presenteer dit aan je, waarna we het nog kunnen bijschaven. Zo komen we samen tot een uniek eindresultaat dat past bij jou, je bedrijf en nog belangrijker: je klant.

Investering die zichzelf terugbetaalt

Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en jezelf professioneler in de markt zetten? Dan heb je om te beginnen een ‘visuele identiteit’ nodig. Dit is een pakket met bestanden en richtlijnen waarmee jij vervolgens al je middelen en acties op marketinggebied professioneel en consequent kunt uitvoeren.

De uitstraling van jouw bedrijf is namelijk erg belangrijk. Waarom? Omdat dit het eerste is waar jouw potentiële klanten mee in aanraking komen. Sluit het niet perfect aan op jouw doelgroep of is het verhaal achter je bedrijf niet terug te vinden in het design, dan loop je klanten mis. En dat is zonde!

Mijn werkmethode is er daarom op gericht jou de middelen, materialen en begeleiding te geven die jij nodig hebt! Samen creëer ik met jou een passend design, wat perfect aansluit bij jouw doelgroep. Hierdoor betaalt jouw investering in het design zich al snel terug!

Benieuwd wat klanten over LK-Design zeggen?