De Olympische winterspelen! Ik vind dit altijd super gaaf om te zien. En omdat er, vanwege uitzendrechten, een uitgebreider verslag te zien is via Eurosport bekijk ik de Winterspelen vooral op dit net.

Als vakidioot viel mij daar direct iets op! Het design dit jaar van Eurosport voor alle uitingen van de Olympische Spelen. Wat gaaf!

Hebben jullie daar al eens goed naar gekeken? In mijn vorige blog Graphic Designtrends 2018 heb ik het uitgebreid gehad over de trends die wij terug gaan zien. En als je kijkt naar Eurosport, dan hebben ze hun huiswerk goed gedaan! We zien de Ultra Violet kleur (kleur 2018) sterk terugkomen. We zien ook een en al gradients, de Double Exposure Duotone in beeld (erg gaaf), het Color channel effect en het Glitch effect. 

Nu toch ook nieuwsgierig? Bekijk hieronder het filmpje.

DutchEnglishFrenchSpanish